Nyhedsbrev Sommer 2022

NYHEDSBREV - SOMMER 2022

Europa sommer tur

Min pastor ven fra Kenya bror Aggrey skrev en dag, at Gud ville åbne en ny dør for mig. Næste dag blev jeg inviteret til en afrikanske menighed i Mons, Belgien og inden ugen var omme blev en invitation til en Pakistans meninghed i Tulle, Frankrig gentaget, så begynde der at gå et lys op for mig. Jeg begyndte at planlægge en tur i Europa. Det hele begyndte at falde på plads specielt da jeg kunne låne en bil til at køre i.

Min søn Daniel 10 år var hos mig de første 3 uger af hans sommerferie, så sammen tog vi fra Brande den 29. juni, vi havde bestilt en overnatning på en B&B i Tyskland, det var et sted med dyr, så Daniel havde noget at kikke på.

Næste dag gik turen så til Mons. Vi brugte et par dag sammen med pastor Rushemeza og hans kone. Rushemaza er fra Burundi, hele hans familie måtte flygte fra Burundi til Uganda, hvor hans voksne børn stadig lever i en flygtningelejr. Rushemaza og hans kone flygtede videre til Belgien. I Mons har han fortsat sin tjeneste som pastor, for en lille menighed af mennesker fra Rwanda og Burundi. Rushemaza og konen spiser kun et måltid om dagen for at spare til at sende penge til deres børn i Uganda, det er mennesker som mener det alvorligt. En eftermiddag var vi til fernisering for en udstilling lavet af kvinder, som vil fortælle om deres undertrykkelse. Det foregik på belgisk, så vi forstod ikke meget, men det var en anderledes oplevelse, godt at de kristne kvinder blander sig med andre kvinder. Søndag havde vi så gudstjeneste, dejlig afrikansk lovsang. Jeg havde fået et budskab til dem om at de var i Belgien med et formål, Gud ville sørge for dem, men det kræver at de stoler på ham og ”udvider deres landingsbane”. Ingen var døbt med Helligånden og ingen hørte Guds stemme, så jeg bad for alle men vi havde ikke meget tid, så jeg håber at jeg meget snart kan besøge dem igen.

Så var det far og søn tid. Vejen til Tulle går gennem Paris, så vi stoppede på en campingplads uden for Paris. Vi besøgte Disneyland og Effeltårnet, super tid med Daniel og Simon, som fløj ned til os i de 5 dage.

Tulle ligger 4-5 timer syd for Paris. Her mødte vi en stor familie fra Pakistan, de var kommet ud til friheden fra det muslimske land. De var næsten alle kokke i en restaurant, de smilede, de var glade, de var alle døbt med Helligånden, de havde det så godt som aldrig før. Men Gud tale til mig om at de skulle ind i tjeneste som en familie, de skulle være en ”Mafia familie” selvfølgelig i Guds tjeneste, hvis de vil gøre det, er der ingen grænser for hvad de kan gøre i den by. Det andet møde talte jeg om ”secret place”. Jeg ber til at de vil tage det kald på sig som ligger over deres liv og familie.

Turen havde også sine prøvelser, betalingskort som blev spærret, v-rem som sprang, penge som kom i sidste øjeblik, men det er herligt at tjene Gud og gå i Hans forudberedte gerninger. Og så kommer det til at gå op i den sidste ende.

------------------------------------------

Online møder hver onsdag – ONLINE MIRAKLER.

Hver onsdag har vi online møde med sang, bøn og en lille undervisning. I foråret har vi haft focus på ”My Covernant”. Gennem Jesu egne ord i Johannes Evangeliet har vi beskrevet vores Pagt med Gud – den Nye Pagt. Efter undervisningen beder vi for deltagerne. Anden onsdag i august bad jeg for en baby på 18 måneder, som have diarre og feber. Hun blev øjeblikke helbredt og har ikke haft fever eller problemer med maven siden (8 dag). Gud er god. Der er mange vidnesbyrd, men det er det sidste nye. Jeg elsker når børn bliver helbredt.

-----------------------------------------------------------

Miraklet i retten – miraklerne fortsætter: HELBREDT FOR CANCER

M er en af vores medarbejdere i Pakistan, hun er lærer og søndagsskolelærer. M er hende som fordeler de penge vi sender til Pakistan, så vi sender et beløb, og hun fordeler pengene på deres form for MobilePay.

M mødte P i kirken. P er en kvinde i tyverne, hun er fra muslimsk familie, så hendes familie vidste ikke, hvor hun var, når hun var stukket af i kirke.

En dag kom P og hendes mor hjem til M, fordi hun ville have en bibel, hun sagde at hun elskede Jesus så meget at hun måtte læse Hans Ord. M gav hende sin eneste bibel på urdu, hun har også en engelsk bibel, så hun ville ikke blive bibelløs. Det er ikke lovligt at være med til at en muslim konvertere, så det kan føre til fængselsstraf. Da jeg talte med M den dag, sagde jeg til hende at P blev nød til at ”flygte” fra hendes muslimske far og bror, men M mente ikke at faren ville finde biblen. Det gjorde han! Den aften kom Ms pastor og sagde, ”Jeg ved ikke hvorfor, men Gud vil have at jeg skal giver dig en ny urdu bibel”, så det fik hun så, der forstod vi første gang at Gud var 100% med i det her. Da biblen blev fundet, måtte P hurtig sendes til en anden by, hvor hendes far ikke kunne finde hende, det hjalp hendes mor med. Men M var jo ikke i sikkerhed, så lige før Ps far og bror kom til Ms hus for at hente hende, var hun blevet skjult i en familiens skur. I 7 timer ventede Ps far og bror foran huset, men de sendte først bud efter M efter at de var gået hjem. Nu begyndte vi alle at bede om at de ikke ville komme tilbage og at de ikke ville anmelde det til politiet. De kom ikke tilbage, men de anmeldte det til politiet. Jeg lavede en flugtplan for M, men efter flere samtaler besluttede M sig for at møde op i retten. Under samtalerne fik jeg et Ord fra Gud: ”velsignelsen ligger i sandheden”. Det kan man jo sagtens sige når man sidder uden for fare i lille Danmark, men M bestemte sig, hun ville ikke flygte og hun ville holde sig til sandheden. Sikke en tro - hun sagde. ”Gud har lovet mig at beskytte mig, så det vil Han gøre” Hun var alligevel rørt over situationen, for M har en veninde, som var i fængsel i 13 måneder og der blev hun en nat voldtaget af 14 politibetjente. Vi hyrede nu en kristen advokat til at hjælpe i retten, han fandt så en muslimsk advokat, som kunne føre sagen i retten, da han har mere pondus i retten pga. hans muslimske pas/herkomst. Da dagen opkom da M skulle i retten var der tårer og meget bøn. Tak for jeres forbøn. Retssagen startede med at dommeren spurte om M havde givet P en bibel, og M svarede JA, så sagde dommeren, at så var det jo det, men så kom vores advokater i gang, og det endte med at M blev frikendt, hvor efter hun faldt på knæ i retten og sagde ”TAK JESUS”. Nu kunne man jo tror at det var velsignelsen, men det var bare den første velsignelse. Samme dag om aftenen var M på en crusade møde, hvor der var flere 100 kristne, der fortalte M om sit mirakel i mikrofonen foran hele forsamlingen. Bland tilhørerne var en pastor på besøg, han ringede næste dag til Ms pastor og sagde at han gerne ville opmundre M, så han ville gerne købe et stykke land (grund) til hende. Hun har nu fået grunden og den har en så stor værdi, som hendes familie aldrig har været i nærheden af.

VELSIGNELSEN LIGGER I SANDHEDEN

Men det stopper ikke her. Vi har henvendt os til advokaterne igen for at for registreret Love of God Ministry PK/DK i Pakistan. Omkostningerne for den registrering er betalt (igen må jeg sige tak til vore trofaste støtter). M har været på advokatkontoret flere gange, og hver gang så hun at den muslimske advokat ringe hjem, så en dag spurte hun hvorfor. Det viser sig så hans datteren havde cancer. Nogle dage senere kl. 8 om aftenen da M var på sit ”secret place” med Jesus, så M i Ånden advokaten og hans familie komme ind i hendes hus. Hun lagde den cancer syge datter på sin seng og bad inderligt for hende – og hun var helbredt. Næste dag talte hun igen med advokaten i telefonen og spurte til hans datter, han fortalte begejstret, at de havde haft en tid på hospitalet kl. 10 aften før, og der konstaterede de, at hun var cancer fri. Jeg beder, at ikke kun helbredelse men også frelsen snart kommer til den advokat og hans familie.

Kvinden P (som startede det hele) flyttede til en million by langt fra hendes far, hun er nu blevet gift med en kristen mand og er gravid. Hun kan ikke holde mund om sin frelse – She is on fire – så en af hendes veninder vil nu også have en bibel. P har også talt med 2 af hendes kusiner som også er ved at finde mod til at give sig over til Jesus. Velsignelsen af at holde sig til sandheden fortsætter, så måske dette vidnesbyrd også er med i næste nyhedsbrev.

 ---------------------------------------------------------------------

Når du støtter Love of God Ministry redder det liv, liv her på jorden og liv i evigheden.

Vi mangler partnere som vil støtte os fast hver måned, det giver trykhed i vores arbejde. Det kan gøres automatisk på PBS, bankoverførsel og via kort, ring 22885025, så finder vi den bedste løsning.

Du kan støtte vores arbejde på MobilePay 835181.

eller overfører til bank: Reg: 0994 Kontonummer: 0011705243

Hvis du gerne vil bruge dit betalingsKORT, så gå til www.loveofgod.dk

Husk cpr.nr. hvis du ønsker skattefradrag. I 2022 kan du opnå kr. 17.200 i fradrag efter §8a.

Gud velsigne dig !

NYHEDER FORÅR 2022

RYAN

RYAN

Ryan blev tvunget til at acceptere Islam som sin tro.

3 klassekammerater bankede ham til han gav efter for deres krav. Ryan var bange og havde skader i hovedet og under ribbenene. Ryan er 12 år og tager med sin far på husbesøg, hvor han beder for syge og er en god hjælp for Gud og sin far. Ryan er døbt med Helligånden og beder i nye tunger. Ryan's far som er pastor skrev til mig og jeg ringede op til dem. Jeg spurgte Ryan: "hvem vil du følge resten af dit liv", og Han svarede: "Jesus". Jeg bad for ham og brød magten i hvert ord, han havde sagt og i de 3 bødlers forbandelser. Det er sådan vores brødre og søstre i Pakistan behandles lige fra de går i skole. Det er ikke tilladt muslimer at spise og drikke med vantroende, så i nogen skoler får de kristne børn ikke lov at drikke en hel dag, heller ikke i maj måned hvor der ofte kan være 45°. De har brug for vores forbøn og vores støtte.


LOVE OF GOD MINISTRY 

I dag besøgte en af vores folk i Pakistan nogle kristne børn som ikke kendte "Fadervor".
Vi gav dem mad og lærte dem at be'.
Hjælp os blive til mere velsignelse.

LOVE OF GOD MINISTRY

Vi redder liv og forløser liv i Jesu navn.
Komal fra Pakistan skriver: ”Jeg hilser jer alle i Jesu Kristi Almægtiges navn. Love of God Ministry er kilden til mad til sultne, fred i sindet for deprimerede og velsignelse for os alle. I dag ønsker jeg at vidne om lykkens rejse i mit liv gennem Guds kærlighed. Vi forsøgte i flere år at blive forældre til barn nr. 2, det så ikke ud til at lykkes, så jeg sendte min bønneanmodning til bror Henrik og hans hold. De stod sammen med mig i min bøn. Heldigvis hører Gud vores bøn og velsignede mig med gode nyheder. Men der var cyste i min livmoder sammen med min baby, så bad vi igen for dette. Det næste lægebesøg udløste lovprisning af Gud. Igen bad vi for sund dreng med godt helbred, af Guds nåde vi er blevet velsignet med sund aktiv baby dreng. Tak Gud  Alt dette er sket gennem vores stærke forhold til Kristus og Love of God Ministry. En stor tak til bror Henrik og hans team - Love of God Ministry.”
Efter fødslen har vi betalt hospital regningen for fødslen, tak for jeres support.

Han fik livet tilbage!

Han fik livet tilbage!

Glædelig Jul 2021.

Jeg vil gerne fortælle dig lidt om det vi har oplevet i 2021.

Personligt flyttede jeg til Brande i januar måned, her har jeg fundet mange dejlige brødre og søstre, så jeg befinder jeg mig rigtig godt. Jeg glæder mig meget til igen at komme ud i verden og forkynde evangeliet, invitationerne hober sig op, så jeg beder og tror at 2022 igen vil byde på rejser til vores brødre og søstre rundt om i verden.

Online møder

Mandag og torsdag har vi møder på Google Meet, her har vi prædikanter fra hele verden, og mennesker fra Danmark, Pakistan, India, Brasilien, UAE, Liberia, Kenya, Nigeria og England er online.

I april måned var jeg på sygehus i Sverige – hør historien her: https://www.youtube.com/watch?v=f4FwrY8zGoE&t=948s

PAKISTAN

Vores primære mission foregår i Pakistan, hver dag beder jeg for mennesker og rådgiver ledere i deres tjenester. Flere gang om måneden sender vi støtte der ned, hvor det er allermest nødvendigt. Tak for din støtte som redder liv:

I de historier jeg fortæller her, holder jeg navnene tilbage, da de kristne i Pakistan er forfulgte.

Fik livet tilbage

En bror til en af vores søndagsskole ledere, har været syge meget af sit liv bl.a. med leverbetændelse, i denne coronatid med små penge, ingen medicin og dårlig mad, blev han meget syg. En dag ringede familien til mig, for de troede han ville dø, han havde ikke talt, spist og drukket i flere dage, han lå bare i sin seng med lukkede øjne. Jeg forløste liv og helbredelse over ham i Jesu navn og efter 2 timer åbnede han øjnene og bad om at få noget vand, han havde fået livet tilbage. Tak Jesus. Vi har bagefter send penge til medicin, så han er helt på benene igen. Tak for jeres støtte!

Flittig kvinde

 Love of God Ministry har støttet J i mere end 3 år. J er alene mor for Erica på 3 år. J har en gruppe enker som hun holder ugentlige møder for, hvor de synger, hun deler et ord og slutter af med at give aftensmad. Hun har også en søndagsskole og hun deler mad ud til gadebørn, hun er en fantastisk medarbejder i Guds Rige, vi støtter alt det vi kan.

Alt blev forandret i Z’s liv

Jeg mødte Z på min 3. tur i Pakistan, da jeg besøgte den skole, hvor hun underviste, jeg fik lov at bede for alle lærerne endda de som stadig ikke var kristne endnu. Gud havde et Ord til Z, og nogle måneder senere sagde hun sit job op og har været i fuldtidstjeneste siden. Hun har 3 søndagsskoler med i alt over 100 børn. Hun har startet en syskole, hvor enlige kvinder lærer at sy, så de har noget at leve af. Under corona har hun delt meget mad ud, Hendes far har kørt mad ud i slummen og til ”slaverne” på murstensfabrikkerne, og så har hun delt maden ud. På det personlige plan har Z også oplevet meget siden 2017. Første døde hendes mor, så blev hun gift og fornylig blev hun selv mor. Det er fantastisk at være med i deres liv i Pakistan, du er med når du støtter deres livsvigtige arbejde.

Miraklet i retten

M er en af vores medarbejdere i Pakistan, hun er lærer og søndagsskolelærer. M er hende som fordeler de penge vi sender til Pakistan, så vi sender et beløb, og hun fordeler pengene på deres form for MobilePay. M mødte P i kirken. P er en kvinde i tyverne, hun er fra muslimsk familie, så hendes familie vidste ikke, hvor hun var, når hun var stukket af i kirke. En dag kom P og hendes mor hjem til M, fordi hun ville have en bibel, hun sagde at hun elskede Jesus så meget at hun måtte læse Hans Ord. M gav hende sin eneste bibel på urdu, hun har også en engelsk bibel, så hun ville ikke blive bibelløs. Det er ikke lovligt at være med til at en muslim konvertere, så det kan føre til fængselsstraf. Da jeg talte med M den dag, sagde jeg til hende at P blev nød til at ”flygte” fra hendes muslimske far og bror, men M mente ikke at faren ville finde biblen. Det gjorde han! Den aften kom Ms pastor og sagde, ”Jeg ved ikke hvorfor, men Gud vil have at jeg skal giver dig en ny urdu bibel”, så det fik hun så, der forstod vi første gang at Gud var 100% med i det her. Da biblen blev fundet, måtte P hurtig sendes til en anden by, hvor hendes far ikke kunne finde hende, det hjalp hendes mor med. Men M var jo ikke i sikkerhed, så lige før Ps far og bror kom til Ms hus for at hente hende, var hun blevet skjult i en familiens skur. I 7 timer ventede Ps far og bror foran huset, men de sendte først bud efter M efter at de var gået hjem. Nu begyndte vi alle at bede om at de ikke ville komme tilbage og at de ikke ville anmelde det til politiet. De kom ikke tilbage, men de anmeldte det til politiet. Jeg lavede en flugtplan for M, men efter flere samtaler besluttede M sig for at møde op i retten. Under samtalerne fik jeg et Ord fra Gud: ”velsignelsen ligger i sandheden”. Det kan man jo sagtens sige når man sidder uden for fare i lille Danmark, men M bestemte sig, hun ville ikke flygte og hun ville holde sig til sandheden. Sikke en tro - hun sagde. ”Gud har lovet mig at beskytte mig, så det vil Han gøre” Hun var alligevel rørt over situationen, for M har en veninde, som var i fængsel i 13 måneder og det blev hun en nat voldtaget af 14 politibetjente. Vi hyrede nu en kristen advokat til at hjælpe i retten, han fandt så en muslimsk advokat, som kunne føre sagen i retten, da han har mere pondus i retten pga. hans muslimske pas/herkomst. Da dagen opkom da M skulle i retten var der tårer og meget bøn. Tak for jeres forbøn. Retssagen startede med at dommeren spurte om M havde givet P en bibel, og M svarede JA, så sagde dommeren, at så var det jo det, men så kom vores advokater i gang, og det endte med at M blev frikendt, hvor efter hun faldt på knæ i retten og sagde ”TAK JESUS”. Nu kunne man jo tror at det var velsignelsen, men det var bare den første velsignelse. Samme dag om aftenen var M på en crusade møde, hvor der var flere 100 kristne, der fortalte M om sit mirakel i mikrofonen foran hele forsamlingen. Bland tilhørerne var en pastor på besøg, han ringede næste dag til Ms pastor og sagde at han gerne ville opmundre M, så han ville gerne købe et stykke land (grund) til hende. Hun har nu fået grunden og den har en så stor værdi, som hendes familie aldrig har været i nærheden af.

VELSIGNELSEN LIGGER I SANDHEDEN

Efter følgende har vi/I givet pengene til at betale begge advokater, tak for jeres indsats også i denne sag,

Når du støtter Love of God Ministry redder det liv, liv her på jorden og liv i evigheden.

Der er mange flere historier at fortælle, du kan finde flere på vores hjemmeside: www.loveofgod.dk

Jeg ville ønske at vi kunne støtte vores brødre og søstre i Pakistan meget mere, de fortjener det. De gør hvad de kan, men med vores støtte, kan de gøre så meget mere.

Når jeg sender opfordringer til at velsigne, så tænker jeg at, at vi må velsigne, når Helligånden leder os eller svarer os. Når vi velsigner, bliver vi velsignet. Det er godt at komme ind i denne gode cirkel.

Vi mangler partnere som vil støtte os fast hver måned, det giver trykhed i vores arbejde. Det kan gøres automatisk på PBS, bankoverførsel og via kort, ring 22885025, så finder vi den bedste løsning.

Du kan støtte vores arbejde på MobilePay 835181.

eller overfører til bank: Reg: 0994 Kontonummer: 0011705243

Hvis du gerne vil bruge dit betalingsKORT, så gå til www.loveofgod.dk

Husk cpr.nr. hvis du ønsker skattefradrag. I 2021 kan du opnå kr. 17.000 i fradrag efter §8a.

Gud velsigne dig i Julen 2021 og i det nye år 2022. 

Kærlig hilsen

LOVE OF GOD MINISTRY

Henrik Holm

22885025

7hholm@gmail.com

LOVE OF GOD MINISTRY Nyhedsbrev JUL 2021 med fotos!

Nytår 2021

Nyhedsbrev jul 2020.

Glædelig Jul:

Jeg vil gerne ønske jer en glædelig Jul og et godt nytår. Jeg vil også sige mange tak for din støtte i 2020. Jeg håber på din støtte i 2021.

Her er lidt af min historie:

I 2016 havde jeg én pakistansk ven det var pastor Philips fra Kasur, han inviterede mig til at komme på besøg i maj 2016. Det blev 10 fantastiske dag, omkring 1000 mennesker blev døbt med Helligånden og begyndte at bede i nye tunger, ca. 100 blev helbredt, flere fik udfrielse, Helligånden var så tæt på. Siden har jeg været i Pakistan 2 gange. Pakistan blev starten på min tjeneste uden for Danmark, senere har jeg været i Ghana, Indien, London, Myanmar og Kenya, så nu hedder vi LOVE OF GOD MINISTRY.

2020:

Dette år har været et mærkeligt år, det startede med aflysninger. Jeg har visa til Indien, turen var på plads, jeg skulle besøge 10 forskellige menigheder i staten Andhra Pradesh, pengene var til at flyve afsted. Vi havde aftale om at lave en Konference i Moskva og vi måtte aflyse vores årlige Konference i maj med min ven fra USA Doyle Bradford. Sidst har vi lige aflyst en konference i Liberia, hvor vi bl.a. skulle besøge præsidenten. Det er selvfølgelig sørgeligt.

Møder i Danmark:

Jeg har besøgt Korsør Pinsekirke og Mens Aglow Kolding for første gang i år. Fredag den 20. november skal jeg tale i Løgumkloster, det er godt også at forkynde på dansk.

Online møder:

Da kirkerne lukkede pga. corona startede vi med online møder, først var det hver dag - nu tirsdag og lørdag kl. 17,00 dansk tid. Vi er mellem 6 og 10 familier, som beder, lovsynger og deler Guds ord. Der er brødre og søstre fra Pakistan, Indien, Rwanda, Liberia, Kenya, UAE, Rusland og Danmark, som deltager ved møderne. Vi mødes på Google Meet, du kan bare skrive til mig for at få et link, så du også kan være med.

Giv børnene i Pakistan en god jul:

Efter måske det værste år for de kristne børn i Pakistan, selvfølgelig pga. corona, står Julen nu for døren. De kristne kvinder, som driver søndagsskolerne vil gerne give ”deres” børn julegaver fx varmt tøj og sko. De vil gerne lave en festmiddag, som er jul værdig, til børnene. LOVE OF GOD MINISTRY be’r om hjælp til at støtte de mange søndagsskoler til netop det formål.

BØRNENE INGEN HØRER OM! – de kristne børn i Pakistan

Når der er tørke eller uroligheder eller naturkatastrofer i Indien eller Afrika, så hører vi om børnene og deres frygtelige forhold, men vi hører aldrig om de kristne børn i Pakistan. Deres tilstand er konstant. Jeg har været i Pakistan 3 gange og set hvordan børnene laver mursten på lokale teglværk i op til 50 grader i direkte sol. Andre lever alene i gaderne og sover hvor som helst uden ordenligt mad og med beskidt vand, som ofte fører til kolera. Når man er barn af kristne forældre er man de laveste i et muslimsk land, man bliver regnet for intet, specielt pigerne bliver mishandlet og misbrugt, så de er kun sikre i deres eget hjem. I skrivende stund har der lige været en sag om en 12 årige pige som blev taget fra hendes forældre og tvangskonverteret til islam og gift med en gammel muslim. Eller et andet nyt eksempel en ung mors bil går i stykker på hovedvejen, ud af den første bil der stopper kommer 2 mænd og voldtager hende for øjnene af hendes børn. Muslimer må ikke drikke og spise sammen med kristne, så de kristne børn få intet at drikke hele dagen mens de er i skole, skoler uden aircondition med op til 50 grader uden for. Og nu corona - det er og har været i 9 måneder helt umuligt for forældrene at give deres børn hvad de har brug for, det gælder også mad og lægebesøg. Her er nogle få historier som svarer til dem jeg hører om dagligt:

Nadab er 7 år. Da Nadab var 5 år smed hans far ham, hans lillebro og hans mor ud af huset, de var ikke til nogen nytte og kunne ikke indbringe nogen indkomst, så de måtte flytte til moren barndomshjem, hvor hans mormor og onkels familie boede. Efter et par måneder der blev de igen smidt ud, så de stod på gaden uden noget som helst. Den mest håbløse situation man kan tænke sig. Nadab’s mor have kontakt med os i Love of God Ministry, vi har siden betalt husleje og mad for den familie, "Now we are living a respectful  and happy life” siger de. I starten af november havde Nadab fødselsdag, men han synes ikke det kunne blive en god dag, for hans far ville ikke komme med en gave og de have ikke råd til en kage, så vi sendte 150kr og det blev en fantastisk dag for Nadab med ny cykel og cakecutting. Jeg var med online da kagen blev skåret, det er fantastisk hvilken glæde 150kr kan skabe.

 Mary er 8 år, hun lider af knogleskørhed, hun har brækket ben mm. mange gange siden hun blev født, det medfører store smerter og mange dage kan Mary ikke passe sin skole. Mary bor sammen med sin mor, far og 4 søskende. Hendes far er den eneste som kan tjene penge, men efter husleje, med og tøj er der ingen penge til medicin og den diet, som Mary’s sygdom kræver. En gang da Mary havde brækket et ben, kunne hun ikke udholde smerten, så hun sagde til sin far: ”Far bed Gud tage min sjæl fra min krop, jeg kan ikke klare mere smerte”. Når Mary er i skole bliver hun drillet pga. hendes sygdom og krop. Lægerne vil gerne operere hende når hun bliver 12 år, hvis der ellers er penge til det, men indtil da han hun brug for medicin.

Samuel 8 år og hans søster Sania 10 år bor hos deres far og mor, som ikke kan finde andet arbejde end at lave mursten, det giver lige nok til at husleje og mad, ikke tøj, ikke skolegang og ingen fritid til at lege – bare arbejde, spise og sove.

 Sagar, Joseph, Prem og Samuel bor sammen med deres far, som er narkoman, det har han været siden hans kone døde for 3 år siden. I de 3 år har han ikke rørt en finger for de børn, han har ikke sørget for mad, tøj, undervisning eller rengøring. De bor på 1 værelse uden wc, bad eller køkken, deres tilstand ville være frygtelig, hvis de ikke boede ved siden af Kinza, som er en af LOVE OF GOD MINISTRYs medarbejdere. Vi sender penge til mad, tøj og sko, Kinza tager sig nu af de drenge.

Mathew’s mor døde, da han var et år gammel, på grund af en hjerne sygdom. Mathew’s ”kristne” far har aldrig ville have noget med ham at gøre, så da moren døde var han overladt til sig selv, i Pakistan er der ingen sociale myndigheder, som gør noget for de kristne i sådanne tilfælde. Mathew var heldig at Kinza og hendes familie kendte ham, så de tog ham ind i deres familie og han har nu boet hos dem i 2 år.

 Jasica er 5 måneder gammel, hun har 6 søskende den ældste er 10 år. Jasica’s far døde 2 måneder henne i graviditeten, så nu er hendes mor enke med syv børn, ingen af dem kan arbejde. Lægen sagde at hun snart ville dø af underernæring, men så begyndte vi at give mælk og mad til hele familien. De var heldige at deres nabo Maria arbejder for LOVE OF GOD MINISTRY. Nu har de alle det godt, vi giver dem et måltid om dagen.

 Jeg ville ønske at vi i LOVE OF GOD MINISTRY kunne hjælpe flere end vi kan i dag. Jeg ønsker at sandheden om de kristne børn i Pakistan kommer frem, så de kan få den støtte og hjælp de har brug for.

LOVE OF GOD MINISTRY er i dag Henrik i Danmark og 25 kvinder og mænd i Pakistan. Vi samler penge ind her i Danmark og de unge mennesker laver mad eller deler mad ud i Pakistan. De har søndagsskoler og hjælper på alle de måder de kan blandt de forfulgte kristne i Pakistan og deres børn, som ingen hører om.

Du kan følge vores arbejde på www.loveofgod.dk

Vi vil også gerne sende en nyheds mail til dig, den kan du bestille på 7hholm@gmail.com

Du kan støtte vores arbejde på MobilePay 835181

eller overfører til bank: Reg: 0994 Kontonummer: 0011705243

Hvis du gerne vil bruge dit betalingsKORT, så gå til www.loveofgod.dk

Husk cpr.nr. hvis du ønsker skattefradrag. I 2020 kan du opnå kr. 16.600 i fradrag efter §8a.

Gud velsigne dig i Julen og i det nye år 2021.

Kærlig hilsen

LOVE OF GOD MINISTRY

Henrik Holm

22885025

Julen 2020

Nyhedsbrev jul 2020.

Glædelig Jul:

Jeg vil gerne ønske jer en glædelig Jul og et godt nytår. Jeg vil også sige mange tak for din støtte i 2020. Jeg håber på din støtte i 2021.

Her er lidt af min historie:

I 2016 havde jeg én pakistansk ven det var pastor Philips fra Kasur, han inviterede mig til at komme på besøg i maj 2016. Det blev 10 fantastiske dag, omkring 1000 mennesker blev døbt med Helligånden og begyndte at bede i nye tunger, ca. 100 blev helbredt, flere fik udfrielse, Helligånden var så tæt på. Siden har jeg været i Pakistan 2 gange. Pakistan blev starten på min tjeneste uden for Danmark, senere har jeg været i Ghana, Indien, London, Myanmar og Kenya, så nu hedder vi LOVE OF GOD MINISTRY.

2020:

Dette år har været et mærkeligt år, det startede med aflysninger. Jeg har visa til Indien, turen var på plads, jeg skulle besøge 10 forskellige menigheder i staten Andhra Pradesh, pengene var til at flyve afsted. Vi havde aftale om at lave en Konference i Moskva og vi måtte aflyse vores årlige Konference i maj med min ven fra USA Doyle Bradford. Sidst har vi lige aflyst en konference i Liberia, hvor vi bl.a. skulle besøge præsidenten. Det er selvfølgelig sørgeligt.

Møder i Danmark:

Jeg har besøgt Korsør Pinsekirke og Mens Aglow Kolding for første gang i år. Fredag den 20. november skal jeg tale i Løgumkloster, det er godt også at forkynde på dansk.

Online møder:

Da kirkerne lukkede pga. corona startede vi med online møder, først var det hver dag - nu tirsdag og lørdag kl. 17,00 dansk tid. Vi er mellem 6 og 10 familier, som beder, lovsynger og deler Guds ord. Der er brødre og søstre fra Pakistan, Indien, Rwanda, Liberia, Kenya, UAE, Rusland og Danmark, som deltager ved møderne. Vi mødes på Google Meet, du kan bare skrive til mig for at få et link, så du også kan være med.

Giv børnene i Pakistan en god jul:

Efter måske det værste år for de kristne børn i Pakistan, selvfølgelig pga. corona, står Julen nu for døren. De kristne kvinder, som driver søndagsskolerne vil gerne give ”deres” børn julegaver fx varmt tøj og sko. De vil gerne lave en festmiddag, som er jul værdig, til børnene. LOVE OF GOD MINISTRY be’r om hjælp til at støtte de mange søndagsskoler til netop det formål.

BØRNENE INGEN HØRER OM! – de kristne børn i Pakistan

Når der er tørke eller uroligheder eller naturkatastrofer i Indien eller Afrika, så hører vi om børnene og deres frygtelige forhold, men vi hører aldrig om de kristne børn i Pakistan. Deres tilstand er konstant. Jeg har været i Pakistan 3 gange og set hvordan børnene laver mursten på lokale teglværk i op til 50 grader i direkte sol. Andre lever alene i gaderne og sover hvor som helst uden ordenligt mad og med beskidt vand, som ofte fører til kolera. Når man er barn af kristne forældre er man de laveste i et muslimsk land, man bliver regnet for intet, specielt pigerne bliver mishandlet og misbrugt, så de er kun sikre i deres eget hjem. I skrivende stund har der lige været en sag om en 12 årige pige som blev taget fra hendes forældre og tvangskonverteret til islam og gift med en gammel muslim. Eller et andet nyt eksempel en ung mors bil går i stykker på hovedvejen, ud af den første bil der stopper kommer 2 mænd og voldtager hende for øjnene af hendes børn. Muslimer må ikke drikke og spise sammen med kristne, så de kristne børn få intet at drikke hele dagen mens de er i skole, skoler uden aircondition med op til 50 grader uden for. Og nu corona - det er og har været i 9 måneder helt umuligt for forældrene at give deres børn hvad de har brug for, det gælder også mad og lægebesøg. Her er nogle få historier som svarer til dem jeg hører om dagligt:

Nadab er 7 år. Da Nadab var 5 år smed hans far ham, hans lillebro og hans mor ud af huset, de var ikke til nogen nytte og kunne ikke indbringe nogen indkomst, så de måtte flytte til moren barndomshjem, hvor hans mormor og onkels familie boede. Efter et par måneder der blev de igen smidt ud, så de stod på gaden uden noget som helst. Den mest håbløse situation man kan tænke sig. Nadab’s mor have kontakt med os i Love of God Ministry, vi har siden betalt husleje og mad for den familie, "Now we are living a respectful  and happy life” siger de. I starten af november havde Nadab fødselsdag, men han synes ikke det kunne blive en god dag, for hans far ville ikke komme med en gave og de have ikke råd til en kage, så vi sendte 150kr og det blev en fantastisk dag for Nadab med ny cykel og cakecutting. Jeg var med online da kagen blev skåret, det er fantastisk hvilken glæde 150kr kan skabe.

 Mary er 8 år, hun lider af knogleskørhed, hun har brækket ben mm. mange gange siden hun blev født, det medfører store smerter og mange dage kan Mary ikke passe sin skole. Mary bor sammen med sin mor, far og 4 søskende. Hendes far er den eneste som kan tjene penge, men efter husleje, med og tøj er der ingen penge til medicin og den diet, som Mary’s sygdom kræver. En gang da Mary havde brækket et ben, kunne hun ikke udholde smerten, så hun sagde til sin far: ”Far bed Gud tage min sjæl fra min krop, jeg kan ikke klare mere smerte”. Når Mary er i skole bliver hun drillet pga. hendes sygdom og krop. Lægerne vil gerne operere hende når hun bliver 12 år, hvis der ellers er penge til det, men indtil da han hun brug for medicin.

Samuel 8 år og hans søster Sania 10 år bor hos deres far og mor, som ikke kan finde andet arbejde end at lave mursten, det giver lige nok til at husleje og mad, ikke tøj, ikke skolegang og ingen fritid til at lege – bare arbejde, spise og sove.

 Sagar, Joseph, Prem og Samuel bor sammen med deres far, som er narkoman, det har han været siden hans kone døde for 3 år siden. I de 3 år har han ikke rørt en finger for de børn, han har ikke sørget for mad, tøj, undervisning eller rengøring. De bor på 1 værelse uden wc, bad eller køkken, deres tilstand ville være frygtelig, hvis de ikke boede ved siden af Kinza, som er en af LOVE OF GOD MINISTRYs medarbejdere. Vi sender penge til mad, tøj og sko, Kinza tager sig nu af de drenge.

Mathew’s mor døde, da han var et år gammel, på grund af en hjerne sygdom. Mathew’s ”kristne” far har aldrig ville have noget med ham at gøre, så da moren døde var han overladt til sig selv, i Pakistan er der ingen sociale myndigheder, som gør noget for de kristne i sådanne tilfælde. Mathew var heldig at Kinza og hendes familie kendte ham, så de tog ham ind i deres familie og han har nu boet hos dem i 2 år.

 Jasica er 5 måneder gammel, hun har 6 søskende den ældste er 10 år. Jasica’s far døde 2 måneder henne i graviditeten, så nu er hendes mor enke med syv børn, ingen af dem kan arbejde. Lægen sagde at hun snart ville dø af underernæring, men så begyndte vi at give mælk og mad til hele familien. De var heldige at deres nabo Maria arbejder for LOVE OF GOD MINISTRY. Nu har de alle det godt, vi giver dem et måltid om dagen.

 Jeg ville ønske at vi i LOVE OF GOD MINISTRY kunne hjælpe flere end vi kan i dag. Jeg ønsker at sandheden om de kristne børn i Pakistan kommer frem, så de kan få den støtte og hjælp de har brug for.

LOVE OF GOD MINISTRY er i dag Henrik i Danmark og 25 kvinder og mænd i Pakistan. Vi samler penge ind her i Danmark og de unge mennesker laver mad eller deler mad ud i Pakistan. De har søndagsskoler og hjælper på alle de måder de kan blandt de forfulgte kristne i Pakistan og deres børn, som ingen hører om.

Du kan følge vores arbejde på www.loveofgod.dk

Vi vil også gerne sende en nyheds mail til dig, den kan du bestille på 7hholm@gmail.com

Du kan støtte vores arbejde på MobilePay 835181

eller overfører til bank: Reg: 0994 Kontonummer: 0011705243

Hvis du gerne vil bruge dit betalingsKORT, så gå til www.loveofgod.dk

Husk cpr.nr. hvis du ønsker skattefradrag. I 2020 kan du opnå kr. 16.600 i fradrag efter §8a.

Gud velsigne dig i Julen og i det nye år 2021.

Kærlig hilsen

LOVE OF GOD MINISTRY

Henrik Holm

22885025

Del siden